НОВИЙ RENAULT KOLEOS ВЖЕ В УКРАЇНІ
alt
Витончений дизайн та плавні лінії

Топкросовер Renault Koleos: більше стилю і комфорту для великого позашляховика

Завдяки своїй міцній і висококласній конструкції, комфортності і видатним експлуатаційним характеристикам Renault Koleos успішно зарекомендував себе в якості міжнародного стандарту в сегменті великих позашляховиків. Крім того, він пропонує відмінні прохідні можливості завдяки своїй повнопривідній трансмісії, в якій використовується досвід Альянсу.

“Продаваний в більш ніж 93 країнах світу, Koleos користується величезним успіхом з моменту його запуску. У 2018 році було реалізовано понад 100 000 одиниць, що зробило його одним з бестселерів Групи Renault у всьому світі. Завдяки новим високопродуктивним двигунам, більш впевненому дизайну і витонченому інтер'єру новий Koleos став привабливішим, ніж будь-коли”.- Жюльєн Пейрано, заступник директора зі світового маркетингу.

Внутрішній інтер'єр Нового Renault Koleos

Підвищенний комфорт і вишуканість на борту

Особлива увага до деталей була приділена під час оздоблення пасажирського салону нового Koleos: хромовані атласні вставки на кермі, важелі перемикання передач і вентиляційних отворах, а також піноматеріали на панелі приладів і в обробці дверей. Новий Koleos, як і раніше, пропорційний і місткий, в той час як ключові особливості салону були покращені для підвищення комфорту і благополуччя пасажирів.

 

Просторий і гостинний позашляховик

Новий Koleos вітає. Його довжина становить 4 672 мм, а колісна база — 2 705 мм, що забезпечує пасажирам і їх багажу якомога більше місця в салоні. У пасажирів, які сидять ззаду, достатньо місця для голови, плечей і ліктів. Колінний простір — найкращий в класі 289 мм — залишається незмінним. Новий Koleos тепер пропонує сидіння з регульованою задньою лавкою у двох положеннях, що дозволяє пасажирам відпочивати і розслаблятися під час тривалих подорожей. Щоб ще більше підкреслити відчуття просторості, новий Koleos може бути оснащений скляним люком, який висувається над задніми сидіннями.

 

Більш зручні сидіння

Залежно від виконання, подушки передніх сидінь нового Koleos тепер можуть бути оснащені функцією регулювання довжини, а широкі підголівники підвищеного комфорту забезпечують максимальну опору. На додаток до електрорегулювання положення сидінь (шість положень і підтримка попереку) і функцій підігріву та вентиляції, сидіння водія може бути оснащено функцією масажу.

 

Геніальна універсальність

З ручками, розташованими в багажнику, система Easy Break дозволяє складати заднє сидіння на 1/3–2/3 якнайшвидше. Вантажопідйомність з урахуванням повнорозмірного колеса становить 505 л, з усіма п'ятьма сидіннями на місці — 1677 л і зі складеним заднім сидінням — 1777 л. Багажник, завдяки фальшпідлозі на одному рівні з вантажним порогом, формує універсальний плаский вантажний майданчик. Новий Koleos також має безліч відсіків для зберігання (загалом 35 літрів), включно з 11-літровим речовим ящиком і 7-літровим відсіком в центральній консолі. У передній частині є тримачі для чашок з функцією підігріву і охолодження.

 

Автоматична коробка передач X-Tronic

Придатна для європейського застосування сучасна автоматична коробка передач X-Tronic забезпечує більшу гнучкість експлуатації в містах. Це дозволяє знизити витрату пального і підвищити комфорт водіння в порівнянні з традиційною автоматичною коробкою передач. Трансмісія X-Tronic забезпечує більш плавне водіння — м'яке прискорення без поштовхів під час перемикання передач і зниження шуму від обертання.

 

Новий Koleos вирізняється універсальністю

Розумна передача 4WD

Спроектований і розроблений Альянсом, новий Koleos All Mode 4x4-i вже зарекомендував себе на мільйонах автомобілів Альянсу, що продаються в усьому світі. Інтелектуальна система повного приводу забезпечує постійний контроль зчеплення коліс з поверхнею землі для максимальної керованості в будь-якій ситуації. Новий Koleos дозволяє водіям вручну вибирати режим коробки передач:

  • режим переднього приводу (2WD): тільки передні колеса приводяться в рух, незалежно від умов зчеплення з дорогою, що знижує витрату пального;
  • автоматичний режим (4WD): бортова електроніка автоматично керує розподілом крутного моменту між передньою і задньою осями відповідно до умов зчеплення і руху (до 50% крутного моменту може передаватися на задні колеса);
  • режим блокування (4WD): центральний диференціал заблокований і забезпечує розподіл крутного моменту 50/50 між передніми і задніми колесами. Цей режим може використовуватися тільки в екстремальних умовах і в разі поганого зчеплення з дорогою (сніг, бруд, пісок). Він працює лише на зниженій швидкості, автоматично відключається на швидкості вище 40 км/год та під час повторного запуску двигуна.

 

Реальні позашляхові можливості

Новий Koleos має дорожній просвіт 210 мм, один з найвищих у своїй категорії, а його короткі звіси забезпечують кут переднього/заднього заїзду та кут виїзду —18° і 25° відповідно. Отже, він демонструє реальні позашляхові можливості під час руху по затоплених дорогах і навіть через перешкоди.

 

Безпечніше утримання на дорозі

Нова система Koleos All Mode 4x4-i не тільки підвищує прохідність бездоріжжя, але і покращує стійкість на дорозі, гарантуючи безпеку. У режимі Auto всі датчики постійно контролюють прискорення і кут повороту рульового колеса. Розподіл крутного моменту між передніми і задніми колесами регулюється для забезпечення кращого зчеплення з дорогою.

 

Видатна надійність

Новий Koleos пройшов різні випробування на міцність і якість для забезпечення максимальної надійності як на дорозі, так і на бездоріжжі. 150 000 км доріг були подолані в екстремальних погодних умовах: холод (-25 °C), спека (+40 °C), велика висота над рівнем моря (+2500 м), сонце і пил. Дуже строгі лабораторні імітаційні випробування були також проведені більш ніж на 400 000 км.

Нові технологічні особливості

Нові технології надають новому Koleos підвищену безпеку, розширюють можливості взаємодії та покращують самопочуття пасажирів на борту.

 

Великий вибір систем допомоги водієві

Новий Koleos оснащений набором систем допомоги водієві (ADAS). Він вже містить попередження про виїзд за межі смуги руху (LDW), систему контролю “сліпих зон” (BSW), системою автоматичного перемикання дальнього і ближнього світла фар (AHL) та систему допомоги для паркування (Easy Park Assist).

 

Розумне освітлення LED Pure Vision lighting

Залежно від виконання, нові Koleos можуть бути оснащені світлодіодними фарами Pure Vision, що працюють в якості як дального, так і ближнього світла. Денні ходові вогні надають йому унікальний вигляд. У нічний час ця технологія на 20% потужніша, ніж стандартне галогенне світло, що значно покращує видимість. Задні денні та нічні ходові вогні оснащені технологією Edge Light, яка додає 3D-ефект для чіткого і яскравого світла як на відстані, так і крупним планом.

 

Повноекранний Apple CarPlay

Система супутникової навігації і мультимедіа R-LINK 2 пропонується в двох форматах екрану (в залежності від версії): 7-дюймовий горизонтальний або 8,7-дюймовий вертикальний. R-LINK 2 підтримує функцію реплікації смартфонів через застосунки Apple CarPlay і Android Auto (за умови їх наявності в смартфонах).

Для більшої зручності обидва USB-роз'єми тепер розташовані під центральною консоллю, в основі важеля перемикання передач.

 

Преміальна звукова система Bose®

Новий Koleos оснащений унікальною акустичною системою Bose®, яка складається з 13 високопродуктивних динаміків. Технологія Bose Centerpoint® забезпечує автентичне і чисте звучання з акустичним реалізмом, близьким до живого музичного виступу. Водій і пасажири оточені насиченим і збалансованим звуком незалежно від того, де вони сидять.