КОМПАНІЯ RENAULT ПРЕДСТАВИТЬ СВОЄ АВТОМОБІЛЬНЕ БАЧЕННЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ НА ВИСТАВЦІ CHANGENOW 2022

Світова прем’єра нового концепт-кару Renault відбудеться в рамках виставки ChangeNOW 2022, 19 травня 2022, об 11:00 ранку.

Світова прем’єра нового концепт-кару Renault відбудеться в рамках виставки ChangeNOW 2022, 19 травня 2022, об 11:00 ранку.
Новий концепт-кар Renault

Автомобіль є унікальним концепт-каром, що уособлює концепцію сталого розвитку Групи Renault, її бачення і зобов’язання, був вперше оголошений 18 лютого 2022 року Лукою де Мео, генеральним директором Групи Renault і бренду Renault на конференції з фінансових результатів Групи Renault 2021.

Присвячена сталим рішення, що мають позитивний вплив, ChangeNOW є найбільшою світовою подією на планеті, яка проходитиме у Grand Palais Ephémère і біля Ейфелевої вежі з 19 по 21 травня 2022 року у Парижі.

На підтримку світової прем’єри цього концепт-кару компанія Renault проведе прес-конференцію об 11:00 ранку, що буде доступною на відповідному сайті

ПРО RENAULT

Renault – історичний автомобільний бренд і першопроходець у сфері електромобілів в Європі, що завжди створював інноваційні транспортні засоби. Своїм стратегічним планом ‘Renaulution’ Renault розпочав амбітну трансформацію, що створює цінність і спрямована на виробництво більш конкурентної, збалансованої і електрифікованої лінійки. Його амбіцією є поєднання сучасності та інновації у технології, енергетичних та мобільних сервісах у автомобільній галузі та за її межами.